IBS-vänliga pannkakor

 

(ca 10st)

 

Ingredienser:

2,5dl Semper Glutenfri mjölblandning

½ tsk salt

6 dl havremjölk (eller laktosfri mjölk)

3 ägg

 

Gör så här:

Blanda mjölet med salt och hälften av mjölken och vispa till en len smet. Blanda i resten av mjölken och rör i äggen. Stek i margarin eller smör. För bästa resultat och frasigare yta, flippa varje pannkaka två gånger.

 

Serveringsförslag:

Laktosfri vispgrädde och skivade jordgubbar (eller andra bär som hallon eller blåbär).

Laktosfri keso och en grönsallad för en matigare variant.

Jordgubbssylt eller hallonsylt med laktosfri grädde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0